De terugwedstrijden in de Champions League staan op het programma en deze beginnen dinsdag met de wedstrijd tussen Real Madrid en Ajax. Voor deze wedstrijd vind je bij Ladbrokes een speciale aanbieding voor nieuwe klanten. Na de 2-1 in de heenwedstrijd is nog veel mogelijk, maar natuurlijk blijft Real de grote favoriet. Pas in de tweede helft werd het 1-0 voor Real door het doelpunt van Benzema. Na de 1-1 door Ziyech gingen vele mensen uit van een gelijkspel, maar dan kwam de 2-1 door Asensio.

Real Madrid niet in vorm

Real Madrid heeft een absolute rampweek achter de rug. In amper vier dagen verloren de Spanjaarden tweemaal voor eigen publiek van aartsrivaal FC Barcelona. Na de 0-3 nederlaag in de Copa del Rey ging het afgelopen weekend in de competitie met een 0-1 nederlaag opnieuw mis. Aangezien De Koninklijke ook in de voorgaande thuiswedstrijd tegen Girona met 1-2 de mist in ging staat de teller nu op drie thuisnederlagen op rij. Dit is iets wat al vijftien jaar niet meer was voorgekomen in het Santiago Bernabeu.

Winst voor Real: inzet maal 10 bij Ladbrokes

Voor nieuwe klanten wordt bij de bookmaker Ladbrokes de notering verhoogt tot 10.00 voor winst van Real Madrid. De maximum inzet bedraagt 10 euro, de aanvullende winst wordt toegekend in de vorm van een bonus met inzetvoorwaarden 4x rond te spelen. Dit is dus een zeer aantrekkelijke aanbieding, daar Real Madrid na de afgelopen wedstrijden iets recht te zetten heeft.

Ladbrokes – Een vaste waarde bij de bookmakers!

Ladbrokes behoort tot de oudste bookmakers van de wereld. Deze bookmaker bestaat al meer dan 100 jaar en is in België zowel online als offline actief. Online blinkt het uit met een prima wedden aanbod. Zo kun je op meer dan 25 verschillende sporten wedden en hebben voetbalwedstrijden vaak meer dan 100 verschillende selecties. Ook de quoteringen zijn van uitstekend niveau en je geniet van tal van promoties. Niet enkel het wedden product is in orde maar ook het service niveau is hoog. Zo is de website in het Nederlands beschikbaar, is de klantenservice onder andere via live chat en telefoon te bereiken en is er een mobiele app die je kunt downloaden. Niets staat je dan ook nog in de weg om Ladbrokes te proberen, zeker nu dit kan met deze aantrekkelijke notering en een stortingsbonus van maar liefst 200%. Zet nu in en win, veel succes!