Nieuwe naam – Bingoal Cycling Cup

De Bingoal Cycling Cup is de nieuwe naam voor De Napoleon Games Cup. Dit wordt ook wel gezien als de Beker van België in het wielrennen. En dat is niet lang niet de enige doorgevoerde wijziging. Het aantal koersen dat behoort tot dit criterium, gaat naar beneden. In 2019 zullen er in acht eendagskoersen punten te verdienen zijn voor de Bingoal Cycling Cup.

100% Belgisch

Bingoal is de enige 100% Belgische operator in sport- en paardenweddenschappen. Deze bookmaker is erkend door de Belgische kansspelcommissie. Naast weddenschappen op nationale en internationale paardenraces (met o.a. Waregem Koerse), kan u op www.bingoal.be ook terecht voor andere weddenschappen. Dit in verschillende sporttakken, zoals voetbal, wielrennen, veldrijden, tennis, basketbal, motorsport, Waalse Pijl….

Door de uitzonderlijke Belgische identiteit van Bingoal heeft u ook de mogelijkheid om via de Belgian Corner te wedden op lokale actualiteiten. Zo kan je wedden op wie de volgende premier zal worden, of de winnaar van de Zomerhit van Radio 2. Door sterke noteringen, een kwalitatief aanbod en een hoog pleziergehalte, is Bingoal vandaag een bijzonder competitieve speler op de markt.

Sterke groei

Gezien de sterke groei hebben zij beslist om vanaf 2019 de schouders onder de Bingoal Cycling Cup te zetten. Sinds 2018 is Bingoal sponsor in het veldrijden en een logisch gevolg is dan ook dat ze in 2019 een stap verder willen zetten. Zo kwam de sponsoring van de Bingoal Cycling Cup tot stand. Ze willen de organisatie helpen om van de Bingoal Cycling Cup een begrip binnen de wielerwereld te maken.

Mooi aanbod

Hierdoor zal Bingoal nog meer kunnen aantonen dat zij een unieke positie bekleden in België met een uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen. Dit met een sterke focus op wielrennen en veldrijden. Ze weten immers dat deze beide sporten sterk verankerd zijn in België. Bingoal biedt dan ook als enige ter wereld noteringen aan op alle klassementscrossen in het veldrijden en op meer dan 100 wielerwedstrijden in binnen-en buitenland.

Naast het mooie aanbod bieden ze ook nog speciale acties aan zoals verhoogde noteringen. Zo geven ze ook een terugbetaling van uw inzet indien uw renner net naast het podium eindigt. Tijdens het wielerseizoen kan u bij Bingoal inzetten op onder andere: winnaar, top 3, top 10, duels (H2H), beste Belg, winnend team…

Het criterium begint met de GP Monseré en gaat dan verder met de GP Marcel Kint, Circuit de Wallonie, Dwars door het Hageland, Halle-Ingooigem, Schaal Sels, Kampioenschap van Vlaanderen en Memorial Rik Van Steenbergen. De GP Monseré, Circuit de Wallonie, Schaal Sels en Memorial Rik Van Steenbergen zijn nieuwkomers voor het bewuste klassement.

Sporza wil graag mee aan die kar trekken en zal de 8 koersen van deze Beker Van België live uitzenden op één. Sporza.be zal zorgen voor live-online-coverage zoals u en onze andere gebruikers dat van ons gewend zijn, met livestream en met tekst- en beeldverslag.