Bet777

Bet777

Bet777link icon

€150 bonus

Prima odds
  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.5

Samenvatting

Een goede bookmaker weet zich te onderscheiden van de concurrentie. En dat is precies wat Bet777 doet. De vele bonusacties, de cash out optie en de combi-weddenschappen met verhoogde quoteringen zijn een goede reden om voor deze bookmaker te kiezen. Daarnaast weet je in ieder geval zeker dat je bij deze bookmaker profiteert van eeuwenlange ervaring.

Bet777 roept wat gemengde gevoelens op. De bookmaker biedt goede odds en de welkomstbonus is natuurlijk uitstekend. De klantenservice is prima en de aanwezigheid van live chat is ook een dikke plus. Wat in het nadeel van deze bookmaker werkt zijn de desktop website en de mobiele website, alsmede het aanbod van (live) weddenschappen.

Er zijn bookmakers die hun weddenschappen een stuk overzichtelijker aanbieden en soms is het echt zoeken naar een weddenschappen, zeker wanneer je snel voor de wedstrijd nog even een weddenschap wilt plaatsen. Ook het live aanbod had beter gekund, maar alles bij elkaar genomen is Bet777 een keurige bookmaker met leuke odds, en die welkomstbonus… die mag je eigenlijk niet laten liggen!

Aanbod weddenschappen

Het aantal wedstrijden waar je bij Bet777 op kunt wedden is zeer gevarieerd, maar het schort per wedstrijd soms nog wel aan het aantal weddenschappen waar je uit kunt kiezen. Het aanbod had wat uitgebreider gekund en zeker de wat kleine competities blijven achter bij de grotere competities.

Odds

Op de odds van Bet777 valt eigenlijk weinig aan te merken. De odds komen verrassend dicht in de buurt van de hoogste odds die op de markt te vinden zijn op het gebied van de meeste sportweddenschappen. Wat dat betreft is Bet777 een prima bookmaker om erbij te hebben, zeker omdat het in België een legale bookmaker is.

Gebruiksgemak website

De klantenservice van Bet777 is beschikbaar via email, telefoon en live chat. Vooral de live chat functie is erg nuttig. Je hebt binnen een paar seconden contact met iemand van de helpdesk die al je vragen kan beantwoorden. Ook via email reageert Bet777 relatief snel en er wordt met je meegedacht over eventuele problemen. De klantenservice is erg goed en wil graag het maximale voor de klanten er uit halen.

Live wedden

Voor de live weddenschappen moet je niet bij Bet777 zijn; op dat gebied zijn er betere bookmakers te vinden met een veel uitgebreider aanbod.

Storten en uitbetalen

Het storten en uitbetalen bij Bet777 kan op vrijwel alle gangbare manieren. Je kunt storten via iDEAL, VISA, Skrill, Neteller, PaySafeCard en andere conventionele stortingsmethoden. Uitbetalen is ook op deze manieren mogelijk, maar je moet wel eerst met je gewenste uitbetalingsmethode een storting hebben gedaan. Het verifiëren van een uitbetalingsverzoek kan tot 48 uur duren voordat je geld overgemaakt wordt. Voor je eerste uitbetaling zul je wel je identiteit moeten verifiëren, anders kun je niet laten uitbetalen.

Mobiel wedden

De mobiele versie van de website reageert soms niet op aanrakingen en de weddenschappen worden ook niet altijd even overzichtelijk weergegeven. Een half uur voor het starten van de wedstrijd kun je eigenlijk al niet meer alle weddenschappen voor een wedstrijd op een rijtje krijgen en moet je via een omweg je gewenste weddenschappen op je beeldscherm zien te krijgen. Je moet dan namelijk je gewenste ‘bet type’ selecteren en dan naar de wedstrijd waarop je wilt inzetten scrollen. Erg onhandig als je nog even snel een last minute bet wilt zetten.