Betfirstlink icon

Stort €100 krijg €200

  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.6

Betfirst

Betfirst heeft twee jaar lang geen vuist kunnen maken tegen de grote concurrenten. De site van deze bookmaker was in 2012 en 2013 erg onoverzichtelijk, liep vaak vast en behaalde een erg lage score in de beoordelingen. Daarom werden er in 2014 heel wat wijzigingen doorgevoerd. Vooral het live wedden is op deze website absoluut één van de sterkste punten, want Betfirst beschikt over bijzonder veel mogelijkheden in het live wedden. Daarnaast is de mobiele website van topkwaliteit. Als Betfirst zich blijft ontwikkelen kan het blijven groeien tot aan de top in België.

Aanbod weddenschappen

Het pre-game aanbod van deze bookmaker bevat vele verschillende sporten. Zo zijn alle populaire weddenschappen te vinden op deze website. Je kan naast het voetbal, tennis, basketbal en zo verder ook wedden op Moto GP, Futsal en zelfs skispringen.

Odds

Wat betreft de odds hoef je niet per se een account aan te maken bij Betfirst. Bij Betfirst moet je het hebben van het ruime aanbod en het feit dat het een Belgische bookie is (‘dicht bij huis’), wat een erg prettig idee is. De odds zitten soms aan de hoge kant, soms aan de lage kant. Het is zeker geen reden om Betfirst links te laten liggen, want de odds doen niet onder voor die van de reguliere bookies. Maar voor baanbrekende odds hoef je met een uitzondering hier en daar niet exclusief een account bij Betfirst aan te maken.

Live wedden

Het paradepaardje van deze bookmaker is het live wedden. Er worden erg veel voetbalwedstrijden aangeboden in de live sectie. De meeste live voetbalwedstrijden bevatten minstens 54 wedmogelijkheden om tijdens de wedstrijd in te zetten. En ook hier weer zal je op competities kunnen wedden waar je nog nooit van gehoord hebt. Of dat een goed idee is, laten we in het midden. Ook is het mogelijk om tijdens het live wedden een cash-in te doen. Zo kun je op ieder moment tijdens de wedstrijd de winst van je live weddenschap laten uitbetalen of je verlies beperken. Op die manier heb je nog meer controle over je bets!

Bonussen en promoties

Betfirst biedt vaak extra promoties, cashbacks en bonussen aan, vooral rondom grote evenementen als de Champions League. Meestal zul je daar via email of telefoon wel een notificatie over krijgen, en anders kun je natuurlijk altijd de promotiepagina in de gaten houden!

Mobiel wedden

Sinds de zomer van 2014 is Betfirst ook gemakkelijk toegankelijk via een smartphone of tablet. De mobiele website van de bookmaker is erg goed en je kunt gemakkelijk pre-game en live inzetten, waarbij het aanbod precies hetzelfde is als op de desktop website.

Gebruiksgemak website

De website van Betfirst is overzichtelijk en prettig in gebruik. Zorg er wel voor dat software zoals Flash up to date is, anders kan de website nog wel eens haperen. Helaas is het niet mogelijk om competities toe te voegen aan je favorieten om ze snel op je scherm te kunnen toveren, maar je kunt wel erg gemakkelijk competities waar je op wilt wedden selecteren.