bingoal

Bingoallink icon

300% tot €60

  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.6

Bingoal

Bingoal is een bekende naam in België door haar grote aanbod. De grote ervaring met paardenrennen heeft mede ertoe gezorgd dat haar sportsbook ook een groot succes is geworden. De welkomstbonus van 300% tot €60 kenmerken zich door de hoogte in percentage, maar ook zeker door de hele goede voorwaarden! Je hoeft nu door je aanmelding via BookmakerBonus.be geen promo- of bonuscode in te geven. Bingoal is ongetwijfeld een van de beste bookmakers met een van de beste bonussen.

Bingoal biedt nieuwe klanten uit België een enorm aantrekkelijke stortingsbonus van 300% tot €60 voor wedden op sport! De bonusvoorwaarden zijn zeer gunstig. Je hoeft je gestort bedrag slechts 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Verder heb je ook 90 dagen de tijd om deze bonus volledig vrij te spelen. Je kunt inzetten op voetbal of andere sporten naar keuze. Lees hieronder meer over hoe je je bonussen exact kunt verkrijgen. Storten bij Bingoal kan nu onder andere met Bancontact/Mister Cash en de website is geheel Nederlandstalig beschikbaar!

Aanbod weddenschappen

Deze bookmaker biedt een 25 tal verschillende sporten aan met een focus op voetbal. Het leuke aan deze bookmaker is dat ze een groot aanbod hebben van actualiteiten. Zo kan je wedden op “Blind getrouwd” “Voice Van Vlaanderen” “De Slimste Mens” en Studio Brussel.

Odds bij Bingoal

Bingoal heeft goede quoteringen ten opzichte van andere bookmakers. Met een marge van 4,8% op sport en 5% op algemeen scoren ze goed. Daarnaast staat Bingoal ook niet bekend als een bookmaker die zijn spelers limieten oplegt. Wat je wint, heb je eerlijk gewonnen.

Live wedden

Het aanbod qua live weddenschappen is de afgelopen jaren snel toegenomen. Bingoal biedt tegenwoordig heel wat matches aan. U kunt live wedden op onder andere tennis, beachvolley, handbal, snooker, paardenrennen en voetbal. Bingoal beschikt over een Live Stream Center zodat u de wedstrijden rechtstreeks via een videoverbinding kunt volgen. Helaas geldt dit wel voor een vrij beperkt aantal matches. Meestal bent u aangewezen op de grafische weergave van de wedstrijd en de bijbehorende statistieken.

Storten en uitbetalen

Klik op een van de foto’s of banners hier op de pagina en je komt op de Bingoal website terecht. Hier kan je dan op registreer klikken. Vul op de volgende je gegevens correct in en klik registratie voltooien. Storten kan je doen via Bancontact/Mister Cash, Visa/MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Een storting kan je vanaf 10 euro en gaat heel vlot.

Bij de eerste uitbetaling zal Bingoal eerst je account moeten verifiëren, en dit is via je id of passport. Daarna kan je je winst laten uitbetalen en dit kan vanaf een bedrag van 30€. Uitbetalen kan via bankrekening, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller. Naast een beperkt aanbod van FAQ, kan je de klantendienst contacteren. Klik daarvoor op probleem melden en dan opnieuw op algemeen probleem. Hiermee komt het contactformulier te voorschijn.

Mobiel wedden

Een iOS App of Android App bestaat nog niet. Momenteel kan je enkel via de mobiele website je favoriete bets plaatsen. Die mobiele site is handig, snel en eenvoudig te navigeren.