Bwinlink icon

Stort €120 krijg €240

Uitgebreid aanbod
  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.1

Bwin

‘De meeste weddenschappen en de beste kansen’ is de slogan van Bwin. Wat je favoriete sport ook is, de kans is groot dat je er bij Bwin op kunt wedden. Op het ogenblik vind je maar liefst 32 verschillende sporten om een gokje op te wagen. Voetbal is natuurlijk het ruimst vertegenwoordigd, met enorm veel verschillende weddenschappen in alle nationale en internationale competities en toernooien.

Bwin behoort tot de top voor het aanbieden van sportweddenschappen in Europa. De website is duidelijk, overzichtelijk, snel en mooi. Bwin heeft een uitgebreid aanbod van (live) sportweddenschappen. De bookmaker pakt regelmatig uit met nieuwe bonussen en acties. Via de livestream kan je wedstrijden meekijken. Deze bookmaker mag je dus niet missen! 

Toch zijn er ook nog enkele zwakke puntjes. Bwin zou er goed aan doen nog sneller te handelen. De uitbetalingen van de spelers kunnen sneller verwerkt worden en ook antwoorden via de live chat kunnen lang op zich laten wachten.

Aanbod weddenschappen

Er zijn 33 verschillende sporten waar je op kan wedden bij Bwin. Alle traditionele sporten zijn aanwezig. Voornamelijk het voetbalassortiment is enorm uitgebreid. Daarnaast worden ook vele weddenschappen aangeboden in het tennis, basketbal en wielrennen. Inclusief zijn ook enkele non-sporten, zoals politieke weddenschappen, weddenschappen op poker, entertainment weddenschappen… Kortom, voor iedereen wat wils. 

Odds

De odds van Bwin steken niet met kop en schouders boven de rest van de markt uit, maar ze zijn ook niet erg bijzonder. Het komt wel eens voor dat Bwin op een bepaald evenement of op een bepaalde weddenschap de hoogste odd biedt, maar dit is meer uitzondering dan regel. Voor de hoogste odds hoef je niet bij Bwin te zijn, maar het is ook geen reden om deze bookmaker helemaal links te laten liggen. 

Gebruiksgemak website

Bij vragen en opmerkingen kan je Bwin op drie verschillende manieren contacteren. Via het invulformulier in de ‘contact’ sectie op de website, maar ook telefonisch contact is mogelijk. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 22.00. Tegenwoordig kun je Bwin ook bereiken via de Live Chat, maar we merken wel eens dat ze hier niet altijd even goed mee om gaan. Het is daarom aan te bevelen om Bwin bij dringende zaken te bellen. 

Live wedden

Bwin focust zicht niet alleen op de pre-game weddenschappen, maar ook op het wedden tijdens live wedstrijden. Het aanbod van Bwin op de live markt is erg uitgebreid en wordt in sommige gevallen gecombineerd met een mooie live stream. Je kan live inzetten op internationale, nationale en regionale sportwedstrijden.  Naast het spelen van singles kan je hier ook gewoon op combi en in systeem spelen. Maximum 8 weddenschappen per systeem worden er door Bwin aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om een cash-in te doen, waarbij je een deel van je winsten kunt verzilveren of je verliezen kunt beperken. 

Storten en uitbetalen

Bij Bwin kun je gebruik maken van veel verschillende stortingsmethodes. Bijna alle relevante internetwallets zijn beschikbaar voor storting en uitbetaling. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Paysafecard en bankcontact. Bij een uitbetaling dient u echter 2 euro kosten te betalen voor het verwerken van een banktransfer. Bij uitbetalen naar een internetwallet zoals bijvoorbeeld Skrill betaal je 3% fee over het totale bedrag dat je wuit wilt betalen. Uitbetalen bij Bwin kan langer duren dan bij de gemiddelde bookmaker, wat een minpunt is. 

Mobiel wedden

Bwin heeft een app ontwikkeld voor de telefoon die perfect correspondeert met de desktop website. Daarnaast kun je competities en clubs toevoegen aan je favorieten, zodat je niet eerst een paar menu’s door moet klikken om bij de juiste weddenschap te komen. Hier heeft Bwin zeker goed over nagedacht en dat komt de gebruikerservaring ten goede. Ook ‘on the road’ werkt de mobiele website erg goed en heb je over Bwin zeker niets te klagen.