ladbrokes

Ladbrokeslink icon

Tot €200 gratis

Great Odds
  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.7

Ladbrokes zette enkele grote stappen in 2014 en wil uitgroeien tot één van de grootste bookmakers in België. Volgens ons zijn ze aardig op weg om een grote rol te spelen in het voetbalwedden in België. Het aanbod van deze bookmaker is erg uitgebreid. Tijdens live weddenschappen heb je een ruime keuze tussen vele wedstrijden. Daarnaast kan je ook wedstrijden volgen op de livestream. Om echt uit te groeien tot de beste bookmaker, heeft Ladbrokes wel nog wat werk.

Aanbod weddenschappen

Ladbrokes begon in 1963 in Engeland met het aanbieden van weddenschappen. In 2006 is het bedrijf naar de beurs gegaan bij de London Stock Exchange. Het merk is van vele markten thuis. Zo is het gamma van Ladbrokes erg uitgebreid. Naast sportweddenschappen bieden ze ook weddenschappen aan op de financiële markten, politieke evenementen, schaakwedstrijden en weddenschappen op windhonden.

Odds

De odds van Ladbrokes zijn niet heel bijzonder, maar vergeleken bij de overige bookmakers bij de bookmakers met een Belgische licentie is het ook geen reden om niet gebruik te maken van Ladbrokes.

Gebruiksgemak website

De klantenservice staat je direct te hulp voor al je vragen of opmerkingen. Ze zijn eenvoudig bereikbaar, dit via telefoon en alsook via live chat. Ook is er de mogelijkheid om een email naar de klantenservice te sturen maar dan ben je er niet zeker van dat er direct een antwoord klaar ligt. Vergeet niet het een van de grotere bookmakers van de wereld en via mail vragen stellen kan nog eens voor een langere wachttijd zorgen dit doordat deze bookmaker het uiteraard enorm druk heeft. Voetbalwedden raadt iedereen dus aan als er vragen zijn om te bellen met de klantenservice, zodat je meteen antwoord krijgt.

Live wedden

Ladbrokes heeft op de nieuwe website ook een zeer groot aanbod betreffend live wedden. Ook heeft deze online-bookmaker een live TV waar je sportwedstrijden live in stream kunt bekijken terwijl dat je op een wedstrijd inzet. Kortom het live wedden aanbod is nu met de nieuwe website een van de besten op de betting markt.

Storten en uitbetalen

Bij Ladbrokes kan u gebruik maken van vele stortingsmethodes. Bijna alle relevante internetportefeuilles zijn beschikbaar voor storting en uitbetaling. Daarnaast kan u ook gebruik maken van paysafecard en bancontact. Desondanks worden hier vaak enkele foutjes opgemerkt. Zo krijg je af en toe foutmeldingen tijdens het storten of uitbetalen, wat voor irritatie kan zorgen.

Mobiel wedden

Net als de desktop website van Ladbrokes ziet de mobiele website er heel gelikt uit. Mobiel wedden is heel eenvoudig met Ladbrokes. Handig als je onderweg snel nog even een weddenschap wilt plaatsen.