Unibetlink icon

200% welkomstbonus

Uitstekende welkomstbonus
  • Bonus
  • Aanbod
  • Odds
  • Live wedden
  • Mobiel wedden
  • Klantendienst
4.6

Unibet

Unibet heeft een zeer aantrekkelijke welkomstbonus van 200% tot € 80! Naast het hoge bonusbedrag en bonuspercentage zijn ook de bonus voorwaarden zeer gunstig. Je hoeft je bonusbedrag slechts 3x in te zetten en het stortingsbedrag helemaal niet! Daarnaast gelden alle weddenschappen die je op een quotering van 1.40 of hoger speelt reeds voor het vrijspelen van je bonus. De welkomstbonus bij Unibet is daarmee een van de beste bonussen die beschikbaar is voor Belgische wedders!

Deze online bookmaker is een zeer betrouwbare aanbieder van sportweddenschappen. Unibet heeft aandacht voor je veiligheid en privégegevens. In de afgelopen jaren heeft Unibet een goede naam opgebouwd in Europa en voornamelijk in de Benelux. Deze bookmaker verslaat haar concurrenten door het uitgebreide en duidelijke overzicht van weddenschappen.

Het aanbod is erg uitgebreid, maar het aanbod van live wedden kan nog beter en de extra kosten bij het storten via Paysafecard of Bancontact zijn in onze ogen overbodig. Toch hoeft er geen twijfel bij te bestaan dat deze bookmaker tot de absolute top behoort op gebied van sportweddenschappen in België.

Aanbod weddenschappen

Unibet beschikt over een uitgebreid aanbod in sportweddenschappen. Net als bij veel andere bookmakers ligt ook bij deze online bookmaker de nadruk op de voetbal weddenschappen. Naast voetbal worden ook alle andere iets of wat populaire sporten aangeboden. Daarnaast kan u ook op politieke zaken een weddenschap plaatsen, en ook op een categorie genaamd ‘entertainment’.

Odds

De odds van Unibet zijn soms lager dan bij sommige bookmakers, maar vaak zitten er heel interessante odds tussen.

Gebruiksgemak website

Op de website is een telefonische helpdesk te vinden die je dagelijks kan bereiken. Deze helpdesk is Belgisch en gratis (!) bereikbaar via het nummer 0800 74408. Wanneer je een vraag per email stuurt kan het 48 uur duren voordat je een antwoord krijgt. Een email kan je sturen naar: info-benl@unibetsupport.be. Mogelijk kan je je antwoord ook al terugvinden in het helpcenter op de website. Er is ook een live chat aanwezig indien je dringend verder geholpen wil worden. Je kan Unibet in België altijd bereiken tussen 08.00 en 24.00. Buiten deze uren kan je hen zelfs ook nog contacteren, maar dan in het Engels.

Live wedden

Op de site is het live stream programma altijd te vinden onder het ”TV” logo en zo kunnen er kunnen vele sportwedstrijden live bekeken worden via deze gratis live stream. Om het programma overzichtelijk te houden is het handig om te filteren op sporten zodat alleen de sport waar jij interesse in hebt getoond wordt. Per land verschilt het aanbod van uitgezonden wedstrijden, dit heeft te maken met de uitzendrechten.

Storten en uitbetalen

Er zijn enorm veel mogelijkheden om geld op je account te storten. Zo kan je geld storten via Bancontact, maar ook Paysafecards en internetportefeuilles zoals NETELLER en Skrill kunnen gebruikt worden voor een storting. Let wel op dat er een extra percentage verrekend wordt bij storting met Bancontact of Paysafecard. Geld teruggestort krijgen verloopt ook erg eenvoudig. Binnen de 48 uur verwerkt Unibet jouw transactie. Je kan je geld uitbetalen op je bankrekening, moneybookers, neteller of andere betaal portefeuille.

Mobiel wedden

Unibet beschikt over een mobiele website en zelfs een app, waarmee je gemakkelijk online sportweddenschappen kan plaatsen.