Bookmakers

Bookmakers

Betfirst
Stort €100 krijg €200
Circus
€250 bonus
Bingoal
bingoal
300% tot €60
Unibet
200% welkomstbonus
Bet777
€150 bonus
Ladbrokes
ladbrokes
Tot €200 gratis
Bwin
Stort €120 krijg €240

Een bookmaker maakt het mogelijk een weddenschap op een sportwedstrijd aan te gaan. Hier geven wij u een selectie van de beste bookmakers in België. Deze zijn allen in het bezit zijn van een officiële licentie afgeleverd door de Belgische Kansspelcommissie. Voor de organisatie van weddenschappen is een vergunning F1 vereist. De aanvullende vergunning F1+ laat toe de reële weddenschappen ook te organiseren via het internet. U vindt hier de lijst van alle actieve vergunningen F1+.

De selectie van bookmakers gebeurt niet alleen op basis van onze eigen ervaringen. Dit wordt ook gebaseerd op de ervaringen van onze bezoekers. Op deze manier zijn wij er zeker van een kwalitatief goed overzicht aan te bieden. U loopt hierdoor als speler dus geen onnodig risico. Tot slot kunt u veilig en vertrouwd gokken bij de door ons geselecteerde bookmakers.

Versla de bookmaker!

Bij een online weddenschap speel je in feite tegen de bookmaker. Deze maakt namelijk een eigen inschatting van de wedstrijd. En jij bepaalt vervolgens of je deze weddenschap aandurft. De bookmaker hoopt uiteraard zo min mogelijk geld uit te keren. Al lukt dat lang niet altijd. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die veel geld winnen met online weddenschappen.

Op zoek naar een geschikte bookmaker

Veilig en legaal gokken is natuurlijk belangrijk. Toch is dat niet het enige waar u op moet letten. Want welk type weddenschappen biedt een bookmaker aan? Hoe zit de website in elkaar? En hoe hoog is de bonus voor nieuwe spelers? Bij elke bookmaker is dit weer anders. Het is dus verstandig om u eerst eens rustig te oriënteren voordat u zich ergens inschrijft.

De odds

Bookmakers hebben een belangrijke taak: ze bepalen de hoogte van de odds. Deze odds (oftewel quoteringen) vertellen u twee dingen. Ten eerste ziet u aan dit getal hoeveel winst u kunt maken. Als de odds op 3.40 staan dan krijgt u €3,40 uitgekeerd voor elke euro dit u inzet. Mits uw voorspelling uitkomt natuurlijk. Ten tweede vertellen de odds u ook hoe hoog de bookmakers de kansen van een team inschatten. Hoe hoger de odds, hoe kleiner kans dat het team gaat winnen. Volgens de betreffende bookmaker tenminste. Want zij bepalen zelf de hoogte van de odds.

De onderlinge verschillen zijn over het algemeen klein. Al zijn ze er wel. Zo staat de ene bookmaker bekend om de relatief hoge odds, terwijl de ander meestal laag inzet. Beginnende gokkers letten hier vaak niet op. En dat is zonde. Ongemerkt loopt u namelijk een heleboel geld mis.

Welke bookmaker kiest u?

U heeft inmiddels al heel wat informatie van ons gekregen. Misschien hoopt u zelfs dat wij u kunnen vertellen welke bookmaker het beste is. Was het maar zo eenvoudig. Bij uw zoektocht naar een geschikte bookmaker gaat het uiteindelijk maar om één ding: wat zijn uw eigen wensen? De ene bookmaker blinkt uit in een extra groot aanbod (mét Asian Handicap en 3 Way Handicap). De andere is er juist trots op dat de odds hoger zijn dan bij veel concurrenten.

Begint u net met wedden op voetbal? Dan kunt u het beste letten op de gebruiksvriendelijkheid van de website. En als u tussen twee bookmakers twijfelt dan kan de welkomstbonus zomaar de doorslag geven. Het gaat dus niet om de vraag welke bookmaker het beste is. Maar het gaat er wél om dat u er één vindt die bij uw wensen past.