Bookmakers maken het mogelijk een weddenschap op een sportwedstrijd aan te gaan. Hieronder geven wij u een selectie van de beste bookmakers in België. Deze bookmakers zijn allen in het bezit zijn van een officiële licentie afgeleverd door de Belgische Kansspelcommissie.

De selectie van bookmakers gebeurt niet alleen op basis van onze eigen ervaringen, maar wordt ook gebaseerd op de ervaringen van onze bezoekers. Op deze manier zijn wij er zeker van een kwalitatief goed overzicht aan te bieden. U loopt hierdoor als speler dus geen onnodig risico, waardoor u veilig en vertrouwd kunt gokken bij de door ons geselecteerde bookmakers.

Unibet

Unibet is actief in meer dan 100 landen met wereldwijd ruim 7,2 miljoen klanten. Opgericht in 1997 als Zweeds wedkantoor behoort Unibet inmiddels tot één van de populairste bookmakers in Europa.

Bwin

De nummer één van Europa met sportweddenschappen is opgericht in 1997 en sinds 2000 beursgenoteerd. Bwin is de pionier in online sportweddenschappen, bekend als voormalig shirtsponsor van onder meer Real Madrid en Juventus.

Ladbrokes

Ladbrokes zette enkele grote stappen in 2014 en wil uitgroeien tot één van de grootste bookmakers in België. Volgens ons zijn ze aardig op weg om een grote rol te spelen in de wereld van online sportweddenschappen in België.

Bet777

De kleinere bookmaker Bet777 is de website voor sportweddenschappen van het casino van Spa. Deze bookmaker is minder bekend, maar verraste ons met zijn kwaliteit van streaming en uitgebreide catalogus met weddenschappen.

Betfirst

Betfirst kon vroeger geen vuist maken tegen de grote concurrenten. De site van deze bookmaker was erg onoverzichtelijk, liep vaak vast en behaalde een erg lage score in de beoordelingen. Daarom werden er onlangs heel wat verbeteringen doorgevoerd.

Versla jij de bookmakers?

Bij een online weddenschap speel je in feite tegen de bookmaker. Deze bookmaker maakt namelijk een eigen inschatting van de wedstrijd. En jij bepaalt vervolgens of je deze weddenschap aandurft. De bookmaker hoopt uiteraard zo min mogelijk geld uit te keren. Al lukt dat lang niet altijd. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die veel geld winnen met online weddenschappen.

Bij welke bookmakers kunt u legaal gokken?

In België is er een gereguleerde gokmarkt. Daarom moet elke bookmaker in België over een officiële licentie beschikken. Zo is de F+ vergunning bedoeld voor online aanbieders van sportweddenschappen. Wij geven alleen een overzicht van de beste en meest betrouwbare online bookmakers voor België. Daarom kom je op BookmakerBonus.be alleen maar bookmakers tegen die over deze vergunning beschikken. Op deze manier weet u zeker dat u een betrouwbare partij kiest.

Op zoek naar een geschikte bookmaker

Veilig en legaal gokken is natuurlijk belangrijk. Toch is dat niet het enige waar u op moet letten. Want welk type weddenschappen biedt een bookmaker aan? Hoe zit de website in elkaar? En hoe hoog is de welkomstbonus voor nieuwe spelers? Bij elke bookmaker is dit weer anders. Het is dus verstandig om u eerst eens rustig te oriënteren voordat u zich ergens inschrijft.

De bookmaker bepaalt de odds

Bookmakers hebben een belangrijke taak: ze bepalen de hoogte van de odds. Deze odds (oftewel quoteringen) vertellen u twee dingen. Ten eerste ziet u aan dit getal hoeveel winst u kunt maken. Als de odds op 3.40 staan dan krijgt u € 3,40 uitgekeerd voor elke euro dit u inzet. Mits uw voorspelling uitkomt natuurlijk. Ten tweede vertellen de odds u ook hoe hoog de bookmakers de kansen van een team inschatten. Hoe hoger de odds, hoe kleiner kans dat het team gaat winnen. Volgens de betreffende bookmaker tenminste. Want elke bookmaker bepaalt zelf de hoogte van de odds.

De onderlinge verschillen zijn over het algemeen klein. Al zijn ze er wel. Zo staat de ene bookmaker bekend om de relatief hoge odds, terwijl de ander meestal laag inzet. Beginnende gokkers letten hier vaak niet op. En dat is zonde. Ongemerkt loopt u namelijk een heleboel geld mis.

Welke bookmaker kiest u?

U heeft inmiddels al heel wat informatie van ons gekregen. Misschien hoopt u zelfs dat wij u kunnen vertellen welke bookmaker het beste is. Was het maar zo eenvoudig. Bij uw zoektocht naar een geschikte bookmaker gaat het uiteindelijk maar om één ding: wat zijn uw eigen wensen? De ene bookmaker blinkt uit in een extra groot aanbod (mét Asian Handicap en 3 Way Handicap). De andere bookmaker is er juist trots op dat de odds hoger zijn dan bij veel concurrenten.

Begint u net met online sportweddenschappen? Dan kunt u het beste letten op de gebruiksvriendelijkheid van de website. En als u tussen twee bookmakers twijfelt dan kan de welkomstbonus zomaar de doorslag geven. Het gaat dus niet om de vraag welke bookmaker het beste is. Maar het gaat er wél om dat u er één vindt die bij uw wensen past.

Lost Password