Het Gents Boksgala is een event waar zowel de boksfan als de sportliefhebber een spetterende avond beleefd met een hoog entertainment gehalte. Als grootste boksevent in België staat dit gala garant voor spectaculaire kampen op top niveau! Wed bij Bingoal op de elitekampen van het Gents Boksgala Round XXIII.

Gents Boksgala 2019

Op vrijdag 10 mei vindt de 23ste editie van het Boksgala Gent plaats. Al bijna 10 jaar lang presenteert het Gents Boksgala spraakmakende topaffiches met namen zoals Sugar Jackson, Delphine Persoon, Jean-Pierre-Bauwens Junior, Ismail Abdoul, Sascha Yengoyan en Bilal Laggoune.

Deze editie geniet u onder andere van het Middleweight Kampioenschap van België tussen Kevin Ongenae en Kevin Vanderheyden. Daarnaast zullen bij de vrouwen Elfi Philips en Karina Kopinska de ring betreden!

Maak kans op 4 tickets

Volg Bingoal op Instagram en maak kans op 4 tickets voor het Gents Boksgala. Deelnemen is eenvoudig, volg Bingoal op Instagram, like de gevraagde foto, tag 3 vrienden en maak meteen kans op 4 tickets ter waarde van €120. Klik hier en doe mee met de Instagram actie! Aanbod onder voorwaarden, geldig zolang de voorraad strekt. Let’s get ready to rumble!

Stort €20 en speel met €80

Bingoal geeft nieuwe klanten een enorm aantrekkelijke stortingsbonus van 300% tot €60 voor het wedden op sportwedstrijden! Zo wordt het bedrag van uw eerste storting verdriedubbeld met bonusgeld, tot maximum €60. Indien je bv. €20 stort beschik je over €80 om mee te spelen (waarvan €60 bonusgeld). Je ontvangt de bonus wanneer je bent ingeschreven via deze link of onderstaande banner, en een storting van minimum €10 hebt uitgevoerd. Het ideale moment om met het Gents Boksgala van deze bonus te profiteren!

De bonusvoorwaarden zijn zeer gunstig. Je hoeft je gestorte bedrag slechts 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Verder heb je ook 90 dagen de tijd om deze bonus volledig vrij te spelen, wat ruim voldoende is. Je kunt inzetten op voetbal of andere sporten naar keuze. Veel succes!