Speciaal voor de Ronde van Vlaanderen heeft Unibet een leuke promotie voor jou. Zondag wordt in Antwerpen het startschot van de Ronde gegeven. De wedstrijd wordt ook wel Vlaanderens Mooiste of De Hoogmis genoemd. Wed op jouw favoriete wielrenner om de race te winnen. Komt hij niet als eerste over de streep maar als tweede of derde? Dan geeft Unibet jouw inzet terug! In dit artikel geven we een voorbeschouwing op de race en uitleg hoe van deze promotie te genieten.

De Ronde van Vlaanderen is een afmattingsslag van 270,1 kilometer met zeventien hellingen. Die liggen bijna allemaal in de tweede helft van de race, terwijl de renners in de laatste 80 kilometer helemaal van het ene klimmetje naar het andere rijden. De Oude Kwaremont en Paterberg vormen de laatste twee hindernissen. Wie volgt Niki Terpsta op als de winnaar?

Favorieten Ronde van Vlaanderen

In deze fase van het voorjaar is inmiddels al duidelijk wie er wel en niet goed in zijn vel zit en wordt het aanstippen van een favoriet een stuk eenvoudiger. Al weet je het in de Ronde natuurlijk nooit. Toch kunnen we stellen dat Wout van Aert één van de topfavorieten is. Als het op zijn plaats valt, kan hij zomaar winnen, na al twee keer op het podium te hebben gereden. De concurrentie is sterk, met om te beginnen de Deceuninck-renners die tot nu toe het sterkst zijn: Bob Jungels en Zdenek Stybar.

Daarnaast zagen we Mathieu van der Poel op indrukwekkende wijze winnen in Dwars door Vlaanderen en goed rijden in Gent-Wevelgem. Ook goede uitslagen zijn er van Greg Van Avermaet, met podia in de Omloop en de E3. De uitslagen van Peter Sagan zijn tot dusver nog niet heel denderend, maar het peloton fluistert over de vorm van de Slowaak, met als conclusie dat hij dik in orde is. Tenslotte liet Oliver Naesen al vorm zien, al kampt hij op het moment van schrijven wel met bronchitis.

Niet de topfavorieten, maar zeker goede kanshebbers, vinden we ook bij Deceuninck-Quick-Step. Yves Lampaert en Philippe Gilbert wonnen nog niet, maar de eerste wil zich zeker bewijzen en het palmares van Gilbert spreekt boekdelen. Er zijn maar weinig renners met een mooier palmares dan Gilbert, maar één ervan is Alejandro Valverde. Er won nog niet vaak een wereldkampioen in De Hoogmis, maar de Spanjaard zou het zeker kunnen bij zijn debuut.

Hoe werkt de promotie?

  1. Maak je gratis een account aan op Unibet via deze link.
  2. Schrijf je in voor de promotie.
  3. Plaats een pre-match weddenschap op de winnaar van de Ronde van Vlaanderen.
  4. Wordt jouw favoriet tweede of derde? Dan ontvang je een terugbetaling van maximaal €25 in cash.
  5. Veel succes!

Hieronder een voorbeeld van een geldige, €10 pre-match weddenschap op de Ronde van Vlaanderen. Als Wout Van Aert wint, ontvang jij €80. Wordt Van Aert 2e of 3e? Dan ontvang jij een terugbetaling van €10 cash.