Vanaf vandaag verdubbelt Ladbrokes zijn welkomstbonus in de vorm van een free bet. Zo kan je nu een free bet verzilveren tot wel €200, dit zonder inzetvoorwaarden of minimumnoteringen. Dit is een verdubbeling van de huidige welkomstbonus met een free bet tot €100.

Welkomstbonus Ladbrokes

Ladbrokes zette enkele grote stappen in 2014 en wil uitgroeien tot één van de grootste bookmakers in België. Volgens ons zijn ze aardig op weg om een grote rol te spelen als bookmaker in België. Het aanbod van Ladbrokes is erg uitgebreid. Tijdens live weddenschappen heb je een ruime keuze tussen vele wedstrijden. Daarnaast kan je ook wedstrijden volgen op de livestream. Om echt uit te groeien tot de beste bookmaker, heeft Ladbrokes wel nog wat werk. Wat zeker niet wil zeggen dat ze niet op de goede weg zijn.

Free bet tot €200

Met een free bet kunt u een inzet doen op de kosten van de bookmaker! Selecteer uw weddenschap, Ladbrokes betaalt jouw inzet, jij mag de nettowinst (winst – inzet) houden.
Bijvoorbeeld, je plaatst een free bet van €20 met quoteringen van 2.50. Als jouw keuze wint, dan krijgt u €30 (inzet van 20 x quoteringen van 2.5 = 50 min 20 = 30). Op die manier plaats je een weddenschap met een free bet, en dit zonder risico te lopen.

Hoe van welkomstbonus profiteren?

  • Registreer je via onderstaande afbeelding of volgende link: Ladbrokes.be
  • Doe een eerste storting tot en met €200.
  • Je ontvangt meteen een free bet ter waarde van je gestorte bedrag, tot en met €200
  • Je moet minstens één keer met je gestorte bedrag spelen vooraleer de free bet kan gebruikt worden.
  • De bonus blijft 7 dagen geldig vanaf de datum van de eerste storting.
  • Enkel de winsten van de free bet bonus kunnen worden afgehaald.

Schrijf je nu in op Ladbrokes.be en verzilver jouw bonus, veel succes!