Donderdagavond worden de terugwedstrijden in de kwartfinales van de Europa League afgewerkt. Het wordt vooral uitkijken naar het duel tussen Napoli en Arsenal. 

Kan Napoli het resultaat tegen Arsenal draaien in de terugwedstrijd? Bingoal zorgt voor een verhoogde notering bij winst voor Napoli! Met de 2-0 uit de heenwedstrijd heeft Arsenal een comfortabele voorsprong, maar thuis is veel mogelijk voor Napoli.

Aaron Ramsey scoorde al in de 14e minuut, Koulibaly scoorde in de 25e in eigen doel. Daarna was de wedstrijd al zo goed als gespeeld. Bij Bookmaker Bonus verwachten we een offensieve thuisploeg die probeert zo snel mogelijk 2 doelpunten tegen Arsenal te scoren.

Bij een van de betere bookmakers, Bingoal, vind je voor de wedstrijd van morgen een ruime keuze aan sportweddenschappen met sterke odds en een verhoogde notering. Daarbij krijgen nieuwe klanten ook nog een fantastische welkomstbonus.

Mooie notering bij Bingoal

Als Napoli de wedstrijd wint (reguliere speeltijd) krijg je een verhoogde notering van 1.85 in plaats van 1.65. Napoli heeft dit seizoen slechts één keer thuis verloren, Juventus was te sterk. Arsenal heeft het buiten Londen extreem moeilijk dit seizoen. Van de laatste 11 uitwedstrijden werden er maar liefst 7 verloren. Twee keer won Arsenal, in Huddersfield (reeds gedegradeerd uit de Premier League) en in Blackpool voor de FA Cup. Napoli zal thuis wederom toeslaan en wellicht wel de kwalificatie binnen slepen.

Stort €20 en speel met €80

Bingoal geeft nieuwe klanten een enorm aantrekkelijke stortingsbonus van 300% tot €60 voor het wedden op sportwedstrijden! Zo wordt het bedrag van uw eerste storting verdriedubbeld met bonusgeld, tot maximum €60. Indien je bv. €20 stort beschik je over €80 om mee te spelen (waarvan €60 bonusgeld). Je ontvangt de bonus wanneer je bent ingeschreven via deze link of onderstaande banner, en een storting van minimum €10 hebt uitgevoerd.

De bonusvoorwaarden zijn zeer gunstig. Je hoeft je gestorte bedrag slechts 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Verder heb je ook 90 dagen de tijd om deze bonus volledig vrij te spelen, wat ruim voldoende is. Je kunt inzetten op voetbal of andere sporten naar keuze. Veel succes!