Manchester City gaat woensdag in de stadsderby op bezoek bij Manchester United. Ladbrokes biedt voor deze wedstrijd een geweldige promotie aan nieuwe klanten. Zo kan je maar liefst tot 10 keer je inzet winnen als er minimum 1 doelpunt wordt gescoord in deze match. Zet je dus €10 in en scoort er 1 van beide ploegen, win je maar liefst €100. In dit artikel geven we uitleg hoe je van deze geweldige Ladbrokes promotie kan profiteren en krijg je een voorbeschouwing op de wedstrijd.

Win €100 als minstens 1 doelpunt gescoord wordt

Hieronder leggen we uit hoe je van deze geweldige bonus kan profiteren.

 • Registreer je via deze link of afbeeldingen op deze pagina bij Ladbrokes met promocode LAD10 om van deze promotie gebruik te maken.
 • Deze promotie is geldig voor nieuwe klanten die:
  – een speelrekening openen tussen 22/04/2019 en 24/04/2019 om 21:00 CEST en;
  – je eerste weddenschap enkelvoudig & prematch plaatsen op: “Een goal wordt gescoord ” aan de notering zoals vermeld op de website.
  Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de start van Manchester United vs Manchester City (aftrap 24/04/2019 om 21:00 CEST).
 • Winnende weddenschap? Dan krijg je een extra winstbedrag aan de verhoogde notering 10.00.
 • Winst als gevolg van deze promotie moet 4 maal ingezet en afgerekend worden aan een minimumnotering van 1.80. Pas daarna kan dit bedrag opgevraagd worden.
  Bv.: Je wint €20 aanvullende winst, dan moet je 4 maal €20 inzetten (€80) aan een minimum notering van 1.80 vooraleer je deze winst kan opvragen. Je mag vrij kiezen over hoeveel weddenschappen je dit bedrag wil spreiden.
 • De maximale inzet voor deze promotie bedraagt €10.

City zonder Kevin De Bruyne

De bezoekers moeten het in deze topper zonder Kevin De Bruyne stellen. De middenvelder liep afgelopen zaterdag een spierblessure op in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur (1-0-zege). City-manager Josep Guardiola liet dinsdag op een persconferentie weten dat De Bruyne dit seizoen nog een of twee wedstrijden kan spelen, maar dat hij de beladen confrontatie tegen United moet missen.

“Het is een spierprobleem. Omdat zijn knie niet optimaal is moeten zijn spieren dit opvangen. Daardoor heeft hij al enkele keren last gekregen. We zullen zien wat er voor nu nog mogelijk is, maar volgend seizoen zullen we goed voor hem zorgen.” De Belg begon dit seizoen door diverse blessures slechts bij elf competitiewedstrijden in de basis.

“Niet meer bang om naar Old Trafford af te reizen”

City moet winnen bij United om de kansen voor de Premier League-titel in eigen hand te houden. De ‘Citizens’ kunnen met vertrouwen afreizen naar Old Trafford. Ze verloren er sinds 2011 niet meer, terwijl er tussen 1974 en 2008 geen enkele keer werd gewonnen.

“City is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het is inmiddels niet meer eng om naar Old Trafford af te reizen. Dat was voorheen misschien wat moeilijker. De spelers die City in het recente verleden heeft gehad hebben ervoor gezorgd dat deze wedstrijd wat meer gelijkwaardig is geworden”, aldus Guardiola.

Manchester City staat op dit moment nog op de tweede plek op de ranglijst in de Premier League. De titelverdediger heeft een achterstand van twee punten op koploper Liverpool, maar die hebben een wedstrijd meer gespeeld.

De derby van Manchester begint woensdag om 21.00 uur Belgische tijd op Old Trafford en staat onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner.