Zondag wacht in het Astridpark een duel tussen Anderlecht en Antwerp om een Europees ticket. Het was een perfecte week voor Antwerp. Zo kan je het wel stellen na de zege tegen KRC Genk (1-0) en het verlies van Anderlecht tegen Club Brugge (2-3). De jacht op plaats vier, het doel dat leeft binnen de spelersgroep van Antwerp, is geopend.

Ladbrokes biedt voor deze wedstrijd een geweldige promotie aan voor nieuwe klanten. Zo kan je maar liefst tot 10 keer je inzet winnen als 1 van beide teams wint. Zet je dus €10 in op winst voor Anderlecht of Antwerp, win je maar liefst €100. In dit artikel geven we een voorbeschouwing op de wedstrijd en geven we uitleg hoe je van deze geweldige Ladbrokes bonus kan profiteren.

Gewond dier en Mbokani tegen ex-club

The Great Old kan mits winst in het Vanden Stockstadion vijf punten uitlopen op paars-wit. “Ik vind dit geen ideaal moment om naar Brussel te trekken”, aldus Bölöni. “Anderlecht is geen club die door een tegenslag aan kwaliteit inboet. Integendeel. Anderlecht blijft Anderlecht. Het is een gewond dier momenteel. Ik heb de match tegen Club gezien. Het was een Anderlecht met twee gezichten. Net zoals wij tegen Genk en Standard. Telkens acteerden we een helft lang niet op ons normale niveau.” Tegen Anderlecht zullen veel ogen op Dieumerci Mbokani gericht zijn. De Gouden Schoen van 2012 speelde al twee keer sterk in deze Play-offs en wordt aan zijn ex-ploeg gelinkt.

Nadat Sinan Bolat twee dagen behandeld werd aan de hamstrings verscheen hij vrijdag opnieuw op het trainingsveld. Bij Antwerp is men optimistisch dat de uitblinker van vorige dinsdag tegen Genk onder de lat staat. Ook Sambou Yatabaré traint weer mee. De Malinees is sneller dan verwacht hersteld van een spierscheur in de kuit.

Win €100 als 1 van beide teams wint

Hieronder leggen we uit hoe je van deze bonus kan profiteren.

  • Registreer je via deze link of afbeeldingen op deze pagina bij Ladbrokes met promocode LAD10 om van deze promotie gebruik te maken.
  • Deze promotie is geldig voor klanten die:
    – een speelrekening openen tussen 05/04/2019 en 07/04/2019 om 18:00 CET en;
    – je eerste weddenschap enkelvoudig en prematch plaatsen op: “Kies jouw winnaar” aan de notering zoals vermeld op de website.
    Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de start van RSC Anderlecht vs Royal Antwerp (aftrap 07/04/2019 om 18:00 CET).
  • Winnende weddenschap? Dan geeft Ladbrokes je een extra winstbedrag aan de verhoogde notering 10.00.
  • De maximale inzet voor deze promotie bedraagt maar liefst €20.