Bookmaker Circus pakt voor de klassieker Anderlecht – Club Brugge uit met een geweldige promotie. Nieuwe klanten krijgen bij de wedstrijd tussen RSCA en Club een buitengewone notering als er tenminste 1 doelpunt valt. Zo kan je bij Circus maar liefst €50 euro winnen, om het even welke ploeg die scoort. Zet dus €10 in op deze super odd en vervijfvoudig je inzet naar €50! In dit artikel geven we een voorbeschouwing op de wedstrijd en leggen we uit hoe je van deze aanbieding kan genieten.

Brugge zoekt historische zege in Astridpark

De eerste speeldag van Play-Off 1 is nog maar net gepasseerd en de tweede is al daar. Donderdag gaat Club Brugge op zoek naar een eerste overwinning op het veld van Anderlecht sinds meer dan 20 jaar. Het is ondertussen al van 1998 geleden dat de West-Vlamingen de drie punten gingen pakken in het Astridpark. Het lijkt nu of nooit voor de Bruggelingen. In hun wedstrijd tegen Gent waren ze niet te stoppen terwijl Anderlecht geen vuist kon maken tegen Genk.

Constant Vanden Stockstadion nog niet uiverkocht

Normaal gezien een match die weken op voorhand is uitverkocht. Maar deze keer zijn er toch nog wel wat kaarten te koop. Op de bovenste ring tegenover de hoofdtribune zijn er nog enkele honderden kaarten te verkrijgen. Dat is opvallend voor de klepper, die het ondanks het mindere seizoen van Anderlecht nog steeds is. Normaal gezien zal het Constant Vanden Stockstadion tegen donderdag wel uitverkocht zijn. Maar blijkbaar zijn er toch fans die er niet al te veel vertrouwen in hebben.

Zet €10 in, win €50 bij tenminste 1 doelpunt

Hoe maak je kans op deze geweldige notering? Dit leggen we hieronder stap voor stap uit.

  • Maak een account aan via deze Circus link
  • De promotie is eenmalig beschikbaar per speler na een eerste storting van minimum €10
  • Valideer de weddenschap op de Super Odds pagina om de actie te actieveren
  • De maximum inzet met de notering 5.00 bedraagt €10
  • Bij tenminste 1 doelpunt ontvang je €50 in cash, veel succes!

Super Odds Circus