Bookmaker Circus geeft bij de topper in play-off 1 tussen Club Brugge en Racing Genk een geweldige promotie aan nieuwe klanten. Zo krijg je een buitengewone winst als er zondag gescoord wordt in deze wedstrijd. Je kan maar liefst €50 euro winnen met €10 inzet als er tenminste 1 doelpunt valt, om het even welke ploeg die scoort. Zet dus €10 in op deze super odd en vervijfvoudig je inzet naar €50! In dit artikel leggen we uit hoe van deze aanbieding te genieten en geven we een voorbeschouwing op deze wedstrijd.

Zet €10 in, win €50 bij tenminste 1 doelpunt

Hoe maak je kans op deze geweldige notering van 5.00? Hieronder lees je het stap voor stap.

  • Maak een account aan via deze Circus link
  • De promotie is eenmalig beschikbaar per speler na een eerste storting van minimum €10
  • Valideer de weddenschap op de Super Odds pagina om de actie te actieveren
  • De maximum inzet met de notering 5.00 bedraagt €10
  • Bij tenminste 1 doelpunt ontvang je €50 in cash, veel succes!

Genk kan kampioen worden in Jan Breydel

Zondag 12 mei staat in het Jan Breydelstadion de mogelijk beslissende titelwedstrijd tussen landskampioen Club Brugge en competitieleider Racing Genk op het programma. Als de Genkenaars deze wedstrijd winnen, is de vierde landstitel een feit.

Voor coach Philippe Clement wordt het een verplaatsing naar de club waar hij als speler zijn beste jaren kende. Nadien was hij er tot bij zijn vertrek in 2017 onder meer assistent-trainer en nu al wordt hij hier en daar genoemd als mogelijke opvolger van Ivan Leko. “Het is niet mijn ultieme droom om op Club Brugge kampioen te spelen”, vertelde Clement vrijdagmiddag tijdens een persmoment in de Luminus Arena. “Ik denk dat het thuis, met het eigen publiek erbij, altijd veel leuker is. Dat scenario gaan we natuurlijk niet forceren. We moeten onze punten nog pakken.”

De laatste Genkse zege in het Jan Breydelstadion dateert intussen wel al van 27 oktober 2013. In de acht daaropvolgende confrontaties in Brugge trok Club liefst zes keer aan het langste eind. Ook dit seizoen wonnen de Bruggelingen in de competitie met 3-1. “In Brugge is het de moeilijkste verplaatsing van het seizoen voor ons, dat blijkt uit de cijfers”, gaf Clement toe. “Wij hebben echter alle kwaliteiten en veel vertrouwen in deze groep. Die 3-1 nederlaag, dat waren andere omstandigheden, dat kan je niet vergelijken. Toen was er het gedoe rond Pozuelo, Ndongala en Berge waren niet fit en Uronen kwam pas terug uit blessure. Er waren dus wel heel veel puzzelstukjes die niet in ons voordeel waren.”

Voorgeschiedenis dit seizoen

De allesbeslissende wedstrijd tussen Club Brugge en Racing Genk heeft dit seizoen zijn voorgeschiedenis. Racing Genk en Club Brugge maken zondag in een onderling duel uit of de Limburgers de titel pakken of de West-Vlamingen de titelrace spannend blijven houden. Genk won twee van de afgelopen drie wedstrijden na ware spektakels en een VAR-beslissing. Club won er één en toonde toen dat alles toch nog mogelijk is. De afgelopen drie spektakels opgelijst.

Speeldag 14

Racing Genk staat aan de leiding in de Jupiler Pro League. Club Brugge volgt op drie punten van de Limburgers. Genk domineerde in het eerste helft en kwamen verdiend op voorsprong via Ndongala. Met de rust in zicht namen de bezoekers het commando over, maar op de gelijkmaker moest het wachten tot na de rust. Uitgerekend Siebe Schrijvers verzilverde het overwicht van Club Brugge met de verdiende gelijkmaker. Na het uur barstte de wedstrijd helemaal open met grote kansen aan beide kanten, maar zowel Club als Genk kwamen niet meer aan scoren toe.

Speeldag 26

Club Brugge staat voor een lastige opdracht in de topper tegen Genk. Club staat al elf punten achter op de Limburgers en lijken de titel nog voor de play-offs uit handen te hebben gegeven. Met Alejandro Pozuelo als invaller verloor leider Genk met 3-1. Blauw-zwart trok de match naar zich toe in een ijzersterke eerste helft, via goals van ex-Genk-spelers Clinton Mata en Siebe Schrijvers. Na rust zorgde Mbwana Samatta heel even voor hoop, maar Ruud Vormer zette amper een minuut later de puntjes op de i met het derde Brugse doelpunt van de dag. De Bruggelingen naderden tot op acht punten van de leider.

Play-off 1 speeldag 4

Door het verlies van Genk bij Antwerp (1-0) en de negen op negen van Club, waren de Bruggelingen tot op 1 punt genaderd. Club kon voor het eerst sinds de negende speeldag van de reguliere competitie weer aan de leiding komen. Het vergat echter een goede wedstrijd te spelen. Al had vooral de VAR zijn duit in het zakje na een vermeende handsbal van Mechele in de zestien toen het 1-1 stond. Samatta besliste de partij met een rake kopbal waardoor Club weer kon achtervolgen en Genk weer kon ademen.