Bookmaker Circus geeft bij de topper in play-off 1 tussen Racing Genk en Club Brugge een geweldige promotie aan nieuwe klanten. Zo krijg je een buitengewone notering als er zondag gescoord wordt in deze wedstrijd. Je kan maar liefst €50 euro winnen als er tenminste 1 doelpunt valt, om het even welke ploeg die scoort. Zet dus €10 in op deze super odd en vervijfvoudig je inzet naar €50! In dit artikel leggen we uit hoe van deze aanbieding te genieten en geven we een voorbeschouwing op deze wedstrijd.

Zet €10 in, win €50 bij tenminste 1 doelpunt

Hoe maak je kans op deze geweldige notering van 5.00? Hieronder lees je het stap voor stap.

  • Maak een account aan via deze Circus link
  • De promotie is eenmalig beschikbaar per speler na een eerste storting van minimum €10
  • Valideer de weddenschap op de Super Odds pagina om de actie te actieveren
  • De maximum inzet met de notering 5.00 bedraagt €10
  • Bij tenminste 1 doelpunt ontvang je €50 in cash, veel succes!

Leidersplaats als inzet

Alle ogen zijn op de topper van zondag in de vooravond gericht, wanneer leider Racing Genk in de Luminus Arena landskampioen Club Brugge ontvangt.

Club Brugge is na de recente negen op negen genaderd tot op één punt van de competitieleider. De Bruggelingen zijn de play-offs nooit beter gestart en mits een Brugse zege is de leidersplaats dus voor de West-Vlamingen. Dat zou voor de eerste keer sinds de negende speeldag zijn, nadien nam Genk het commando over. Terwijl het bij Club steeds vlotter loopt, draait de Limburgse motor almaar stroever.

Een zenuwachtigheid die deze week dan ook nog eens opgepookt werd door een mogelijk langdurige afwezigheid van Ruslan Malinovskyi, de nieuwe draaischijf sinds het vertrek van Alejandro Pozuelo. Na zijn uitsluiting tegen AA Gent vorderde de bondsprocureur een schorsing van maar liefst zeven speeldagen. Bovendien kon Genk al vijf wedstrijden op rij niet meer winnen van blauw-zwart.

Goed nieuws bij Club Brugge

Club Brugge lijkt klaar voor de clash in en tegen Racing Genk. Het gaat zich dan ook volop voorbereiden in de best mogelijke omstandigheden. Zo zal de groep zaterdagavond in afzondering trekken met oog op de topper.

En dat zal vermoedelijk met een sterke kern zijn. Ruud Vormer en Emmanuel Dennis waren donderdag beiden opnieuw op training. Na een dagje rust en verzorging werden ze volgens Het Nieuwsblad opnieuw vol ingeschakeld. De twee belangrijke pionnen zullen dus wellicht fit zijn voor het duel in Genk.