Bookmaker Circus pakt voor de eerste wedstrijd in play-off 1 uit met een geweldige promotie. Nieuwe klanten krijgen bij de wedstrijd tussen Standard en Antwerp een buitengewone notering. Zo kan je maar liefst €50 euro winnen als er tenminste 1 doelpunt valt in de wedstrijd, om het even welke ploeg. Zet dus €10 in op deze super odd en vervijfvoudig je inzet naar €50! In dit artikel leggen we uit hoe van deze aanbieding te genieten en geven we een voorbeschouwing op de wedstrijd.

Geen ideale voorbereiding voor Standard

De voorbereiding op play-off 1 loopt niet van een leien dakje bij Standard. Trainer Michel Preud’homme moest woensdag nog vier belangrijke spelers missen op training en de play-offs beginnen nu vrijdag.

De late thuiskomers van hun interlandverplichtingen kan Michel Preud’homme missen als kiespijn. Het gaat om vier spelers die allemaal in aanmerking komen voor een basisplaats. Zo is er ten eerste Razvan Marin. De middenvelder staat op het punt om volgende zomer te worden ingelijfd bij Ajax. Enkel medische testen staan nog in de weg van de toptransfer voor de Roemeen.

Daarnaast is ook Cimirot nog niet teruggekeerd van zijn interlands met Bosnië en ook Malinees Djenepo is nog niet gespot op Sclessin. Ten slotte is Ochoa, de Mexicaanse doelman die nog geen minuut miste voor de Rouches in de competitie, ook nog niet aan het meetrainen.

Zet €10 in, win €50 bij tenminste 1 doelpunt

Hoe maak je kans op deze geweldige notering? Dit leggen we hieronder stap voor stap uit.

  • Maak een account aan via deze Circus link
  • De promotie is eenmalig beschikbaar per speler na een eerste storting van minimum €10
  • Valideer de weddenschap op de Super Odds pagina om de actie te actieveren
  • De maximum inzet met de notering 5.00 bedraagt €10
  • Bij tenminste 1 doelpunt ontvang je €50 in cash, veel succes!